EN

 

ARCHITECTS _  Antonio Altarriba 

COLLABORATORS _ Rosa Lafuente, David López, Álvaro Méndez, Marta Ramón, Jesús Sancho.

PHOTOGRAPHY _ Diego Opazo

DEVELOPER _ Private

DATE_ September 2018

The idea was to generate a stone podium that emerged from the base itself, establishing numerous relationships with its immediate surroundings, serving as the base for the sculptural piece of concrete where the program's night area is located.

Materiality is a fundamental part of this project, the work with stone, textured white concrete, glass and wood, are the elements that in an artisanal but very technological way defines the project.

The stone podium is divided into two levels, that of the basement, which houses an illuminated studio through two patios, a laundry room and the garage with the engine rooms, and the ground floor where the access with the lounge is located dining room kitchen and toilet.

The building appropriates practically the entire plot, generating a landscaped space in the access.